L’Ajuntament d’Altea destinarà 15.000 euros al foment de la mobilitat sostenible

1-14-1

L’Ajuntament d’Altea destinarà 15.000 euros al foment de la mobilitat sostenible

El Consistori oferirà bons de fins a 350 euros de descompte per a l’adquisició de bicicletes

Les Regidories de Medi Ambient d’Altea i Urbanisme, dins del programa ‘Altea zero emissions’, han posat en marxa una subvenció per a impulsar la mobilitat sostenible. El Consistori destinarà 15.000 euros per a l’emissió de bons per a la compra de bicicletes. Aquestes ajudes seran tant per a bicicletes elèctriques com bicicletes convencionals.

“Altea continua treballant per fomentar la protecció del medi ambient, reduir les emissions de CO₂ i lluitar contra el canvi climàtic per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. L’any passat, quan es va elaborar el Pla Director Bicicleta, es contemplava la subvenció d’aquests vehicles per a fomentar el seu ús en la localitat i així impulsar la sostenibilitat i la salut”, ha comentat Josep Orozco, regidor de Medi Ambient i Urbanisme.

Els bons per a la compra de bicicletes seran de 100 euros per a bicicleta convencional, amb un import de fins a 1.200 euros; i de 350 euros per a bicicleta elèctrica, fins a un cost de 2.999 euros. Les bicis s’hauran d’adquirir a les botigues alteanes adherides a aquest projecte.

Per a sol·licitar-ho serà imprescindible ser major d’edat i portar un mínim de dos anys empadronat a Altea. El sol·licitant només podrà adquirir una bicicleta i haurà d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb la Hisenda estatal, Hisenda municipal i Seguretat Social. El termini per a sol·licitar aquestes ajudes començarà l’11 de juliol i finalitzarà el 23 de setembre de 2022. Les sol·licituds es realitzaran a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana o de la Seu Electrònica municipal.

Els establiments de venda de bicicletes que desitgen adherir-se a aquest programa hauran de sol·licitar-lo en l’Ajuntament d’Altea. La Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient publicarà en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea un llistat dels establiments que s’hagen adherit al programa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies