ActualidadIgualdad

Èxit en la primera edició de ‘diversAltea’

La ciutadania d’Altea gaudeix de les diferents activitats programades amb motiu de l’Orgull LGTBIQ+

La ciutadania d’Altea es va bolcar ahir amb la celebració de ‘diversAltea’ la primera celebració amb diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que es va celebrar el passat dia 28 a tot el món. Aquesta activitat va ser organitzada per les Regidories de Benestar Social i Igualtat que dirigeix José Luis León Gascón.

‘DiversAltea’ va començar ahir a la vesprada en el Centre Social amb la projecció de diferents curtmetratges amb temàtica LGTBIQ+, aquestes projeccions van comptar amb l’assistència dels equips dels curts, els seus directors, guionistes i part del repartiment que van poder explicar-los.

Després dels curts es va interpretar una obra de teatre per a adults a càrrec de ‘Improvidencia’. En finalitzar es va inaugurar el Punt ArcoIris “similar als punts violetes, i que també s’instal·laran en festes i esdeveniments que se celebren en el nostre municipi per a sensibilitzar, assessorar i informar en matèria LGTBIQ+” va comentar el regidor, José Luis León Gascón. La vetlada va finalitzar amb música i un tast de vins i bocats.

“Vull agrair a tots els que han fet possible aquesta celebració i reivindicació i al poble d’Altea per assistir i formar part. Un esdeveniment festiu amb l’objectiu de visibilitzar i mostrar suport a aquest col·lectiu en la lluita d’Altea per la igualtat i l’erradicació de l’homofòbia. Des de l’Ajuntament treballem per una societat més tolerant i igualitària, on ningú puga vulnerar els drets de cap ciutadà; estem realitzant accions que eduquen i sensibilitzen, va finalitzar el regidor de Benestar Social i Igualtat, José Luis León Gascón.

About Author