ActualidadCultura

 Setena Trobada Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verònica a Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto va participar dissabte passat a l’acte de benvinguda de la setena Trobada Nacional de Germandats i Confraries de la Santa Faç i Verònica.

L’alcalde va destacar durant la seua intervenció la importància de la Setmana Santa a la nostra ciutat tant per la riquesa de la imatgeriareligiosa com pel gran nombre de confrares que aglutina i va remarcar iagrair la feina feta per la Germandat gandienca per «donar-li a aquestes deveniment tota la importància que mereix i per convertir-lo en un esdeveniment especial i singular, on tots els que ens visiten descobrisquen que Gandia és una ciutat oberta, hospitalària i acollidora».

A l’acte van acudir el regidor delegat de la Setmana Santa de Gandia,Miquel Àngel Picornell; el vicealcalde, Josep Alandete així com altres membres de la corporació municipal i representants de la Setmana Santa

About Author