La Plaça de les Aules acollirà una nova edició del saló del còmic i el llibre infantil i juvenil amb vint estands

1588-1024

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí la quarta edició del Saló del còmic i el llibre infantil i juvenil de Castelló en el Espai Obert Cultural Les Aules, en un acte que ha comptat amb la presència de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i l’organitzadora de l’esdeveniment, Patricia Artero.

La fira es desenvoluparà en la Plaça de les Aules entre el 10 i el 12 de juny, amb un ampli programa dirigit tant a a el públic infantil com juvenil. Hi haurà presentacions de nous còmics i llibres juvenils, tallers i activitats per als més xicotets com photocall, contacontes i concursos de cosplay i de disfresses. Aquesta quarta edició comptarà amb més de 20 expositors, entre els quals destaquen editorials de còmic, botigues de comerç local i llibreries reconegudes a nivell nacional.

Sanz ha destacat la importància de “donar suport a la cultura en tots els seus àmbits”, afegint que “aquest tipus de certàmens contribueixen al seu foment i la difusió i a més ens fa créixer com a ciutadans”.

Segons ha expressat, “llegir, pensar i imaginar ens fa créixer i des de la Diputació volem contribuir a fomentar la lectura i crear hàbits a través d’esdeveniments com aquest, on es combina la cultura i l’entreteniment” ha declarat la diputada.

L’horari de la fira serà el divendres de 17h a 20h; el dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h; i finalment el diumenge de 10h a 14h i de 17h a 19h. L’esdeveniment finalitzarà amb un sorteig de regals gentilesa dels expositors i dels col·laboradors d’aquesta edició, que són Kia Automoció Cano Castelló, Tennis Drive, Grup Zona, Onda Cero i Todojuguete.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies