ActualidadEn ValenciàTurismo

Altea comença les obres de reparació de l’escullera de Cap Negret

Ahir van començar les obres de reparació de l’escullera de Cap Negret. Una actuació que condicionarà la zona que es trobava deteriorada a causa dels temporals de la passada primavera.

Els treballs que s’estan duent a terme, i que tindran una duració d’aproximadament dues setmanes, consisteixen en la reparació de la base de l’escala que permet l’accés públic a la platja, aportant a més l’escullera necessària amb la finalitat de millorar la protecció del tram de costa.

Aquestes obres s’executen en el marc de les obres d’emergència per a reparació dels danys produïts, a causa dels temporals marítims de vent i de pluges, esdevinguts el mes de març i principis d’abril de 2022 a la província d’Alacant. I estan sufragades pel Servei Provincial de Costes a Alacant (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic).

“Volem agrair al Ministeri aquesta actuació, molt necessària per a l’ús i gaudi de la platja i el passeig. A més, amb aquesta obra esperem que estiga la zona més protegida davant futurs temporals”, ha comentat Jaume Llinares, alcalde d’Altea.

About Author