ActualidadEconomía

Economia inaugura FIMI, la fira internacional professional especialitzada en moda comunió i cerimònia

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat la novena edició del certamen Dia Màgic by FIMI, l’única fira internacional professional especialitzada en moda comunió i cerimònia, que obri aquest divendres les seues portes en Fira València.

Climent ha destacat el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible als certàmens sectorials celebrats en les institucions firals de la Comunitat Valenciana. «Un any més, fem costat al certamen amb una missió inversa d’empreses compradores perquè coneguen l’oferta de les marques de la Comunitat representades en el certamen», ha indicat.

«En aquesta ocasió, des d’IVACE Internacional i en col·laboració amb Cambra de València – en el marc del programa Global CV – hem organitzat una missió inversa integrada per 14 compradors procedents de huit països d’Europa i Amèrica del Nord».

Concretament, les empreses convidades procedeixen d’Irlanda, Països Baixos, Itàlia, Portugal, Malta, Bèlgica, Mèxic i els Estats Units.

«Col·laborem així amb Fira València i amb l’Associació Espanyola de Productes per a la Infància (ASEPRI), que ha fet la selecció de compradors interessants per al sector», ha comentat.

Durant els dies del certamen, les empreses convidades mantindran una agenda de contactes amb empreses expositores de la Comunitat Valenciana «amb l’objectiu de facilitar noves oportunitats de negoci al mateix temps que promocionem a nivell internacional aquest certamen i Fira València», ha explicat Climent.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies