ActualidadCulturaEn Valencià

Salou acull l’obra de teatre ‘Master Xof’ amb Joan Pera

L’acte, de caràcter gratuït, tindrà lloc el proper dissabte 14 de maig a les 21 h al Teatre Auditori de Salou (TAS)

Per poder assistir-hi, cal recollir la invitació a les oficines de l’àrea de Serveis Culturals, a partir d’aquest proper dilluns, 9 de maig, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 h

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà, el proper dissabte, 14 de maig, a les 21 h, l’obra de teatre ‘Master Xof’, a càrrec de l’autor i actor Joan Pera, un espectacle d’humor que dona a conèixer la cuina de La Perdiueta Eixerida, i el seu nou menú degustació d’allò més divertit. L’obra és dirigida per Enric Llort, i l’assessor còmic David Olivares.

L’accés és gratuït, amb invitació, que es podrà adquirir, a partir d’aquest proper dilluns, 9 de maig, a les oficines de l’àrea de Serveis Culturals, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Es podran agafar, màxim, 2 invitacions, per persona.

Les portes s’obriran a les 20.15 hores. Es prega puntualitat. Un cop passades les 20.45 h, s’obriran les portes per a les persones sense invitació, fins a esgotar l’aforament.

About Author