ActualidadTurismo

Gandia acull la celebració de la XIV Convenció d’Agències Associades Team Group

Aquest cap de setmana, Gandia ha acollit la celebració de la XIV Convenció d’Agències Associades Team Group. En l’esdeveniment, han participat al voltant de 80 empreses (col·laboradors, companyies aèries, proveïdors, corresponsals de destins turístics, empreses tecnològiques…) i 300 professionals del sector que, junt a acompanyants, han reunit vora 600 persones que s’han allotjat estos dies a la platja.Es tracta d’un congrés que ha oferit l’oportunitat a les agències de viatges de reflexionar i intercanviar opinió al llarg d’aquests dies sobre Gandia. Així doncs, la convenció ha permés als i les professionals del sector turístic conéixer de primera mà les virtuts i l’oferta turística de Gandia, ja que s’han allotjat durant tota la convenció a la ciutat. Els actes s’han desenvolupat en diferents espais. Un d’aquests, que ha tingut un paper important en aquesta celebració, ha sigut l’Espai Baladre de la Platja de Gandia.

Tot i que divendres es van portar a terme diverses ponències a l’Hotel RH Bayren & Spa, la XIV Convenció d’Agències Associades es va inaugurar el dissabte a les 9.00 h. L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va participar en aquest acte d’obertura i va agrair als organitzadors el fet que un col·lectiu com el de les agències de viatge es fixara en Gandia per a celebrar aquest esdeveniment.

Durant la seua intervenció, Prieto va enumerar els diferents aspectes de l’oferta turística de Gandia i va valorar el treball dels professionals del sector: «L’excel·lència i la professionalitat dels agents involucrats en el sector turístic, que sempre, però més que mai en aquests dos últims anys de pandèmia, han demostrat la valentia de resistir i d’alça».

Dins de la programació, els participants en la convenció van poder visitar el Centre Històric on van conéixer el Palau Ducal o el Museu Faller, entre altres.

About Author