Castelló estén el CRU V a tota la Comunitat per a promoure l’ús de la ceràmica en entorns urbans

fabrica-diago-portada

La Diputació de Castelló ampliarà enguany per primera vegada la promoció del Concurs de Regeneració Urbana (CRU) fora dels límits provincials. L’interés per impulsar la ceràmica en entorns urbans ha portat a l’equip de Promoció Ceràmica a activar noves formes de difusió, que seran visibles a partir de les pròximes setmanes. La més cridanera serà l’edició d’un cartell, que es distribuirà al llarg de la Comunitat en ajuntaments i col·legis d’arquitectura. La segona proposta serà la presentació oficial del concurs a València i Alacant.

foto de Rutas de la Cerámica

“Quatre edicions completades, huit projectes executats i 1,7 milions d’inversió”. Amb aquestes xifres, ha seguit el president, José Martí, “podem constatar la consolidació del CRU a la nostra província, on ha aconseguit el seu escomés d’estimular la introducció de la ceràmica en el paisatge urbà”. Ara, “l’objectiu és que els equips d’arquitectura de fora de Castelló també assumisquen el taulell com a seu, primer participant en el nostre concurs i després projectant obres en els seus territoris amb el nostre producte número 1”.

El president ha recordat que en qüestió de dies, el dilluns per a ser més exactes, es tancarà la primera fase del CRU, la que competeix als ajuntaments, que poden presentar a concurs un espai degradat i amb potencial urbanístic com a opció a remodelar a càrrec de la Diputació Provincial. En una segona etapa, els equips d’arquitectura es posaran a la feina per a redissenyar els espais seleccionats amb ceràmica provincial.

450.000 EUROS PER ALS PROJECTES GUANYADORS

Cal recordar que en aquesta cinquena edició es consolida l’alça en el pressupost per a les obres, 450.000 euros, a dividir entre dos per a l’execució dels dos plantejaments guanyadors.

“Des de la Diputació de Castelló continuarem treballant perquè la nostra indústria ceràmica i els seus productes s’òbriguen a noves vetes de mercat i que això es traduïsca en majors facturacions i oportunitats de creixement per a la província’’, ha finalitzat Martí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies