ActualidadComunidad ValencianaEn ValenciàMediterraneum

València inicia els treballs de restauració de la fusteria i les vidrieres del Palau de l’Exposició

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Recursos està fent treballs de conservació i manteniment en les instal·lacions del Palau de l’Exposició. Concretament, s’està efectuant la restauració de la fusteria de tots els finestrals, portes i vidrieres exteriors de la planta baixa, la pintura d’oficines, despatxos i zones comunes interiors, així com la reparació i pintura del sòcol i part inferior de la façana i de la serralleria metàl·lica exterior.

El personal per a realitzar estos treballs són: tres oficials de primera de fusteria, dos oficials de primera d’obra de paleta i tres oficials de primera juntament amb un peó de pintura. El cost previst dels treballs ascendix a vora 1.200 euros més IVA.

En paral·lel a esta actuació, s’està realitzant la reparació d’una de les torrasses del Palau de l’Exposició a causa d’un problema de falta d’estanquitat. Per això s’està procedint a la instal·lació de tela asfàltica i pintura exterior completa de la torrassa. Estos treballs, per la seua part, s’estan realitzant a través de la contracta municipal de manteniment d’edificis i el seu cost ascendix a un import de 4.609,03 euros més IVA, amb un termini d’execució previst de 15 dies.

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha destacat que “l’Ajuntament té un important patrimoni arquitectònic que contínuament estem supervisant i millorant amb treballs per posar en valor edificis que són un tresor de la nostra ciutat, amb un gran valor cultural, històric i social”. A més, ha recordat que “durant tots estos anys hem invertit molts recursos per conservar i millorar el nostre patrimoni, amb intervencions de millora, modernització i recuperació de certs elements que hem realitzat en la casa consistorial, on en sis anys hem invertit més d’un milió d’euros, o totes les rehabilitacions fetes amb el Pla d’Intervenció en Edificis Municipals de Valor Patrimonial i Social gràcies al qual  hem intervingut en una vintena d’edificis amb una inversió superior als quatre milions d’euros”.

About Author