ActualidadEconomíaEn Valencià

La Diputació de Castelló reuneix a les Aules a les marques de ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a incentivar el consum en Nadal de productes de la província

El president, José Martí, confia que les xifres de venda «siguen molt positives» per als productors. La fira estarà oberta fins al diumenge

La plaça de les Aules de Castelló acull fins al diumenge la II Fira de Nadal de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Les 20 paradetes d’artesania i alimentació presents han obert hui les seues portes una variada selecció de productes de primera qualitat per a gaudir aquestes festes a la taula. El president de la Diputació, José Martí, acompanyat per membres de l’equip de govern, ha visitat aquesta vesprada la fira i ha aprofitat l’ocasió per a conversar i felicitar les festes als productors.

Des de les àrees de Turisme i Desenvolupament Rural s’ha decidit enguany potenciar aquesta cita amb la gastronomia provincial a fi de promocionar durant el Nadal el consum de productes cent per cent castellonencs. «Convide a totes i tots els castellonencs a que aposten per el producte gastronòmic local a l’hora de preparar les reunions familiars i d’adquirir els regals al nostre comerç de proximitat», ha manifestat Martí.

Enguany s’ha donat una uniformitat a la imatge de tots els estands, els quals s’han engalanat amb motius nadalencs per a animar a la gent a que s’aprope. En cada parada es podran degustar i comprar des de dolços i licors a carns, formatges i hortalisses.

L’afluència durant la jornada de hui divendres ha sigut constant i s’espera que siga més alta demà. José Martí ha confiat que les xifres de venda «siguen molt positives» per a tots els productors, que en la seua major part provenen de l’interior provincial. Paral·lelament als expositors també se celebraran presentacions de productes i altres activitats adreçades per a tota la família.

Per que fa l’horari d’exposició, aquest continuarà demà dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 22 hores, mentre que el tancament del diumenge s’avança a les 14 hores.

EMPRESES PARTICIPANTS

Les empreses participants en aquesta edició són Oli Finca Varona La Vella, Fruits de la Terra, Licores Artesanales Burriana, Productos Geysel, Aceites Peset Valles, Mas de Berga Truficultors, D’Armela, Bodegas Barón d’Alba, Bodega Mas de Rander, La Tosquilla, Olis Lo Canetà, Bodegas Besalduch & Valls, Tomata de Penjar Alcalà, Trufas Demetrio, Mermeladas Magistratus, Salsas Gil, Croquellanas – Productos Adell, Turrones Blasco, Carniques Bolissim i Dulces La Cartuja.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies