Gandia comptarà amb servei d’atenció personalitzada per a persones sordes

3-10

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto va visitar ahir, juntament amb la regidora de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, l’Associació de Persones Sordes de Gandia «La Safor» on els representants públics han conegut de la mà del seu president, Juan José Signes, les inquietuds i les necessitats de l’organisme per a afrontar les dificultats derivades de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.Durant la trobada, Prieto ha avançat que l’Ajuntament de Gandia comptarà amb dues taules d’atenció personalitzada per al col·lectiu de persones sordes a partir de la segona quinzena de gener del 2022 que comptaran amb un sistema que ajudarà a realitzar les gestions administratives gràcies a una aplicació que permetrà la comunicació i la interacció amb el personal administratiu per a dur a terme les tramitacions corresponents de manera àgil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies