ActualidadEn ValenciàMediterraneum

Obri la I Fira de les empreses a Gandia

El vicealcalde i, des d’ahir, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de la regidora d’Esports, Lydia Morant i l’assessora de l’àrea, Vicenta Ferrer, ha inaugurat aquest matí la I Fira de de les empreses, a l’espai Fira Mercat del Mercat municipal del Prado.

En el marc de la Cursa de la II Cursa de les empreses Safor-ESIC, que es celebra el pròxim diumenge 21 de novembre, a les 09.30 h, amb eixida i arribada al Jardinet, organitzada pel Club d’Atletisme Safor-Teika, amb el suport dels departaments d’Esports i Comerç de l’Ajuntament.

I Fira de les empreses obri la 4a Edició de Fira Mercat Gandia. Hi estan representades diferents empreses de serveis (advocats, wifi, mitjans de comunicació, serveis de neteja, serveis de missatgeria, lloguer de material per a esdeveniments, assessories immobiliàries, seguretat, coaching, rètols, proveïdors d’aigua embotellada, i molt més… A més, allí s’hi podrà recollir el dorsal i la samarreta per a la cursa.

Els horaris de la Fira de les empreses serà divendres 19 de novembre, d’11.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.30 h. I dissabte 20 de novembre de 10.30 h a 13.30 h i 17.00 a 20.30 h.

About Author