ActualidadEd. LocalesEn ValenciàTurismo

Salou obre relacions institucionals amb Ucraïna

L’alcalde de Salou, Pere Granados, manifesta que ‘ha estat una acció molt positiva perquè la visita a institucions, entitats i empreses turístiques ucraïneses ha obert la porta a establir futurs intercanvis i un marc de col·laboracions’

Pere Granados, també ha manifestat que  Salou dona tot el suport al projecte de Hard Rock, perquè suposa consolidar i apostar pel reforç a un model d’èxit que crea riquesa i ocupació, i, per tant, qualitat de vida.

El viceministre d’AAEE d’Ucraïna, Yehok Bozhoc, ha destacat la importància del viatge, dient que ‘Salou ha estrenat una forma de relacions diplomàtiques entre un municipi i les institucions i entitats econòmiques del nostre país’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de tècnics municipals, en el seu viatge a Ucraïna, ha mantingut diverses reunions amb entitats del món empresarial i institucions del país, per tal de presentar Salou i explorar el seu mercat turístic, i, alhora, impulsar col·laboracions institucionals que han de facilitar el coneixement mutu i accions de promoció i d’intercanvi.

Durant uns dies, Granados s’ha pogut entrevistar i canviar impressions amb el viceministre i el Secretari d’Estat d’Assumptes Externs d’Ucraïna, Yehor Bozhoc i Oleksandr Bankov, respectivament; amb la Segunda Jefatura i el cònsol de l’Embaixada Espanyola, Pablo Gran i José Lozano, respectivament; amb el president i tècnics de Cooperació Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria d’Ucraïna; amb el director de l’Associació de Ciutats d’Ucraïna; amb els directors executius de JoinUp i SkyUp; amb l’alcalde de Kiev, Vitaliy Klitschko; i amb la diputada parlamentària i presidenta del Grup d’Amistat entre Ucraïna i Espanya, Olga Sovhyria.

El resultat d’aquesta acció institucional ha estat “molt satisfactòria i positiva, perquè s’han obert una sèrie de relacions importants amb aquest país que poden fructificar en beneficis turístics per a la nostra marca”.

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “serà positiu per establir sinergies en l’àmbit del turisme, en un marc d’aprofitament mutu i intercanvi d’experiències”.

També ha explicat que “el resultat és que és un mercat potencial important de grans oportunitats, per donar un impuls al turisme esportiu i, per tant, interessant, per l’objectiu d’un Salou desestacionalitzat i més sostenible, des del punt de vista social i econòmic”.

En aquest sentit, ha afegit, “és un bon moment per plantejar accions i estratègies per obrir els vols a l’aeroport de Reus, des d’aquest país, per tal d’aprofitar el potencial turístic d’Ucraïna i altres països emergents”.

Granados també ha destacat que “Salou ha estat molt ben valorat i ben posicionat per les entitats i institucions amb les quals ens hem reunit”.

Pronunciament de l’alcalde Pere Granados sobre Hard Rock

L’alcalde de Salou, Pere Granados, arran del compromís del Govern català, davant les demandes de la CUP per retirar les inversions al projecte de Hard Rock, manifesta que:

– Apel·lem a l’autonomia municipal, ja que som els mateixos municipis els que estem legitimats per decidir el nostre propi futur. I més, quan la CUP no té cap mena de representació, ni responsabilitat a Salou.

– Salou dona tot el suport al projecte de Hard Rock, perquè suposa consolidar i apostar pel reforç a un model d’èxit que crea riquesa i ocupació, i, per tant, qualitat de vida.

– El Govern hauria de facilitar la inversió, en lloc de dificultar-la.

– Lamentem que el Govern de la Generalitat faci cas de la CUP i els deixi governar de forma encoberta, mitjançant una eina d’acció política tan important com són uns pressupostos.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies