ActualidadEd. LocalesEn ValenciàTurismo

Salou dona a conèixer nova ruta aèria entre Bristol i Reus per a l’estiu 2022

L’alcalde Pere Granados va explicar, en el marc de la World Travel Market (WTM), que ‘alguns touroperadors ens han traslladat que de cara a l’estiu de 2022 hi haurà alguna nova ruta aèria, entre Bristol i Reus, que s’obrirà a l’abril i s’allargarà fins a l’octubre’

Amb la col·laboració de Turespaña, Salou s’ha promocionat en alguns punts com Irlanda, en el marc del saló turístic més important del món.

«Les reserves per 2022 van a bon ritme, segons ens traslladen alguns touroperadors; a més, hi haurà alguna nova ruta de vols, des del Regne Unit, que arriben a Reus, de mercats molt interessants per a Salou, com ara Bristol», ha desvetllat l’alcalde, que ahir dimarts al matí va mantenir diverses reunions de treball per promoure les potencialitats de Salou, com a municipi turístic.

A més, en un encontre amb la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, va conversar sobre la situació actual i les expectatives de futur relacionades amb el mercat britànic, per a l’any vinent.

Així mateix, ha dut a terme, acompanyat de la cap de Promoció del Patronat de Turisme, Natàlia Bel, reunions de treball amb representants de Jet2 Holidays; amb el director de Turespaña a Londres, Manuel Butler; amb delegats de Lastminute.com; i amb representants de Sojern, companyia internacional de solucions de màrqueting digital per a viatges.

Aquest dilluns es va reunir amb el majorista receptiu Interrias; amb la periodista irlandesa Isabel Conway; i amb Michael Collins, fundador i director gerent de TravelMedia.ie, empresa especialitzada en viatges, amb seu a Dublín. I al vespre va participar en un acte institucional de l’Agència Catalana de Turisme.

“El mercat britànic és molt important per Salou», ha assenyalat l’alcalde Granados, que ha recordat que el mercat estranger emissor més present durant l’any 2019 a Salou fou el procedent del Regne Unit, amb un 15,2% del total de turistes (gairebé el mateix percentatge que l’any 2018). Per darrera, hi hagué el mercat francès, amb un 14,4%; el rus, amb un 8,6%; i l’irlandès, amb un 4%.

Segons dades facilitades per l’Observatori Turístic, de l’1 de gener de 2019 al 31 de desembre de 2019 el nombre de pernoctacions a Salou corresponents als turistes de Gran Bretanya fou de 1.491.000, ocupant el segon lloc del rànquing, només per darrera del visitant espanyol.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies