Gandia torna a rebre les 4 Flors d’Honor de ‘Viles en Flor’ pels seus projectes de sostenibilitat mediambiental

1-7

La regidora de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada dels tècnics municipals del departament, va assistir recentment a Picanya per a recollir el guardó de les 4 Flors d’Honor que lliura el programa Viles en Flor de la Comunitat Valenciana als més de 30 municipis adherits a aquesta iniciativa per l’esforç de millorar els seus espais verds urbans i de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la sostenibilitat del medi ambient.

Després d’un any de valoració per part d’un jurat especialitzat, la ciutat de Gandia torna a repetir aquest guardó, junt amb altres 3 municipis valencians, en un acte que es va celebrar a l’hort Villa Rosita de la localitat de Picanya, on es va reconéixer les accions de l’Ajuntament de Gandia per a millorar la qualitat de vida dels seus habitants a través de l’impuls de la seua riquesa natural i paisatgística, el respecte pel medi ambient i les sinergies de tots i totes dos amb l’activitat turística. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies