ActualidadEd. LocalesEn ValenciàTurismo

Salou posa en marxa una nova edició de la campanya comercial de descomptes ‘Bons Compra Salou’

Des del 5 de novembre, i fins al 5 de desembre (o fins a esgotar el pressupost inicial), l’àrea de Dinamització Econòmica torna a oferir els bons de descompte, que consistiran en un 50% de descompte en compres de, com a màxim, 100 euros de despesa (no hi ha un topall mínim de despesa)

No hi haurà un màxim d’usos dels bons; tanmateix, un cop s’arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, no es podrà tornar a aplicar més aquest descompte

Per beneficiar-se dels bons i per consultar els establiments adherits, cal entrar al web bons.salou.cat

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya comercial de descomptes ‘Bons Compra Salou’, amb una nova edició pre-Nadal, que començarà el proper divendres, 5 de novembre, i que s’allargarà fins al 5 de desembre (o fins a esgotar el pressupost inicial).

En aquest sentit, l’àrea posa a disposició de la ciutadania 60.000 euros, per tal de continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons consistiran en un 50% de descompte en compres de, com a màxim, 100 euros de despesa (no hi ha un topall mínim de despesa), en aquells establiments adherits del municipi. En aquesta ocasió, no hi haurà un màxim d’usos dels bons. Tanmateix, un cop s’arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, ja no es podrà gaudir més d’aquest descompte.

Cal dir que tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries d’immobles a Salou, majors de 18 anys.

Actualment, hi ha adherits a la campanya una vuitantena d’establiments, relacionats amb l’àmbit de la roba, el calçat, els complements, l’estètica, la restauració i la decoració, entre d’altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la bona acollida d’aquest tipus d’iniciatives de dinamització comercial, tant per part de la ciutadania, com dels establiments”. També ha assenyalat que, amb aquesta acció, “els nostres comerços demostren, una vegada més, el seu potencial dins del teixit econòmic de Salou i la seva bona predisposició a l’hora de col·laborar amb l’Ajuntament».

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “aquesta nova edició dels Bons Compra Salou té com a objectiu incentivar que s’avancin les compres de Nadal, i, alhora, que aquestes es facin al nostre comerç local”.

About Author