ActualidadEn ValenciàTurismo

El xef Manuel Alonso protagonitza la presentació a Milà de la destinació turística València

La ciutat italiana de Milà ha acollit una nova acció promocional internacional de València i la seua província com a destinació turística i gastronòmica per posar en valor “no sols el nostre producte i la nostra tradició gastronòmica, sinó també la nostra creativitat i la nostra capacitat per a oferir propostes noves que representen i projecten la cultura i la identitat valenciana”, ha expressat Emiliano García, regidor de Turisme de l’Ajuntament de València i president de Visit València.

Milà, principal mercat internacional

“Hem volgut que la gastronomia valenciana viatge a Milà de la mà de Manuel Alonso donada la importància del mercat italià, que és el principal mercat internacional, i que a poc a poc va recuperant els nivells d’abans de la pandèmia”, va afegir l’edil de Turisme.

“Enguany, que València acull la Gala MICHELIN España & Portugal 2022, volem projectar l’excel·lència i talent, però també la nostra manera de viure la gastronomia que la converteix en una experiència i que ens defineix com a poble”, va concloure García.

“Manuel Alonso és un clar exponent de les grans possibilitats de la nostra gastronomia local i del valor dels productes valencians, fruit de principis com l’honestedat, la perseverança, la cerca de l’excel·lència i l’elecció del millor producte que hi haja a cada moment en el mercat”, ha manifestat el regidor.

La presentació ha consistit en una degustació de gastronomia valenciana acompanyada de vins de la D.O. València, sota el títol de “València, terra d’estreles i disseny”, dirigida a agents i mitjans de comunicació especialitzats, per a donar-los a conéixer algunes de les claus d’un destí pròxim al mercat italià, amb el qual té bones connexions i al qual ens uneix una gran tradició històrica i cultural.

L’esdeveniment, a càrrec del xef valencià Manuel Alonso, s’emmarca en l’estratègia conjunta que Diputació, Ajuntament i Generalitat desenvolupen mitjançant les seues marques turístiques i gastronòmiques Delicious València i l’Exquisit Mediterrani.

About Author