ActualidadMediterraneum

El Mercat Vintage de Gandia tornarà al mes de novembre per afavorir el desenvolupament de la Fira i Festes

El departament de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia ha informat aquest migdia que el Mercat Vintage que se celebra cada dissabte a la Plaça del Prado des del mes d’abril s’ajornarà fins al mes de novembre per afavorir el ple desenvolupament de la Fira i Festes.

Cal recordar que aquesta iniciativa es va posar en marxa com un revulsiu econòmic orientat a dinamitzar el comerç local i servir d’element de consum i d’atractiu per als visitants per a compensar, així, els efectes negatius derivats de la pandèmia. Alhora, també es pretén reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats com aquesta i tractar de compensar el trasllat del tradicional mercat dels dissabtes a Roís de Corella.  

Pel que fa a les activitats d’aquest mercat, comptarà amb un total de 10 parades amb una tota mena d’articles inclosos en el concepte “vintage” com mobles grans i menuts, objectes de decoració, taules, cadires, articles de disseny i joieria, articles de col·lecció i vinils, entre altres. Una varietat que, a més, varia amb cada edició setmanal.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies