ActualidadEn ValenciàMediterraneumTurismo

Gandia celebra el Dia Mundial del Turisme posant en valor l’element diferenciador històric i patrimonial

  • L’àrea de Turisme proposa del 24 al 27 de setembre tres dies replets d’activitats perquè la ciutadania i el visitant conega la història i alguns dels racons més bonics de la nostra ciutat: visites guiades gratuïtes; ruta fotogràfica i un sorteig de dues nits d’hotel i una experiència gastronòmica el dilluns 27, Dia Mundial del Turisme.
  • Turisme inclusiu: En col·laboració amb la “Associació de persones sordes de Gandia”, algunes de les rutes que s’ofereixen aquest cap de setmana tindran un intèrpret de llengua de signes.
  • A més, Gandia participa en la Fira de les Comarques de la Diputació, que se celebrarà en la plaça de l’Ajuntament de València del 24 al 26 de setembre. Amb estand propi, s’hi promocionarà la nostra oferta turística, destacant la Fira i Festes, l’esdeveniment més pròxim.
  • Gandia també estarà present en la fira Alacant Gastronòmica a través d’un showcooking a càrrec del Xef Chema Soler del restaurant StreetFood.

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha presentat aquest matí les activitats programades per a commemorar el Dia Mundial del Turisme, el 27 de setembre. La intenció és fer accions durant tot el cap de setmana. Així, del 24 al 27 de setembre es vol donar a conèixer els elements de la nostra història i patrimoni que ens singularitzen com a destinació turística:

Visites guiades gratuïtes

Gandia obri les seues portes als visitants i ciutadans que vulguen descobrir la història i el patrimoni de la ciutat a través de visites guiades gratuïtes als monuments i els espais més emblemàtics de la ciutat.

Com que, enguany, el tema triat per l’Organització Mundial del Turisme és el “turisme inclusiu», en col·laboració amb l’Associació de persones sordes de Gandia, algunes de les rutes que s’ofereixen aquest cap de setmana tindran un intèrpret de llengua de signes.

Ruta fotogràfica “Una Gandia per a tod@s”

La segona activitat proposa una ruta fotogràfica perquè la gent puga fer-se fotos amb qui vulga, en uns bancs molt especials que han situat en alguns dels racons més bonics de la ciutat. La gent pot pujar-les a les xarxes, etiquetan a @visitgandia i compartint les fotos, amb l’etiqueta #migandiafavorita. 

Sorteig

Finalment, el dilluns 27 de setembre, dia Mundial del Turisme, es vol homenatjat el visitant fidel amb un sorteig de dues nits d’hotel i una experiència gastronòmica. Per a participar cal anar pensant “el lloc favorit de Gandia” i estar atents a les xarxes oficials de @visitgandia.

Gandia participa en La Fira de les Comarques de la Diputació

La Fira dels Comarques de la Diputació de València torna al format presencial després del parèntesi a causa de la pandèmia i el fa estrenant enclavament en la plaça de l’Ajuntament de València, al cor de la ciutat.

El certamen, organitzat per l’àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme, se celebrarà el cap de setmana del 24 al 26 de setembre. Amb un format dinàmic i professional, la Fira dels Comarques concentrarà des de la vesprada del divendres fins a la del diumenge l’àmplia oferta de productes i destinacions turístiques de les comarques valencianes. El certamen es distribueix en dos grans espais amb prop de 85 expositors en total. En el primer, el protagonisme és per als municipis i mancomunitats, que mostren la seua oferta cultural i gastronòmica. En el segon, tenen cabuda empreses turístiques i entitats locals.

El dissabte 25 a les 18h, Gandia ha programat un showcooking de Fideuà a càrrec de l’Associació Cultural Gastronòmica Fideuà de Gandia i una exhibició del grup de Dolçainers del Grau de Gandia i d’una banda del Tio de de la Porra, un dels personatges més característics de la ciutat.

El públic interessat podrà visitar la Fira dels Comarques el divendres 24 de setembre, de 17 a 21 hores; el dissabte dia 25, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 21 hores; i el diumenge 26, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 20 hores.

Coincidint amb la Fira de les comarques, Gandia també estarà present en la Fira Alacant Gastronòmica a través d’un showcooking a càrrec del Xef Chema Soler del restaurant StreetFood.

About Author