ActualidadEn ValenciàLa Vida es un Festival

Sagunt a Escena presenta el cartell de l’edició de 2021

El festival Sagunt a Escena ha presentat el cartell de la nova edició de 2021 que se celebrarà del 4 al 29 d’agost.

La imatge creada per Eusebio López busca posar en relació l’imaginari poètic del recinte que acull el festival, el teatre romà de Sagunt, amb el moment actual que vivim a través d’una imatge polisèmica, que pretén provocar en l’espectador una constel·lació d’emocions positives lligades a la lleugeresa i la llum.

Una imatge onírica, un contrapés de respiració blau en aquest moment difícil que encara viu la societat i el món de les arts escèniques. Una imatge que posa en relació dos plans imaginaris, igual com en el teatre clàssic déus i homes es relacionaven a través de l’escena, i que convida l’espectador a formar part d’una experiència que, a través d’aquesta escala, promet elevar cap a moments lluminosos de retrobament amb la cultura, les arts escèniques i la poesia visual.

Eusebio López

Vinculat a València, on resideix des de l’any 2000, i al disseny gràfic i d’exposicions des de 2003, quan crea el seu propi estudi.

Molts dels seus projectes s’han desplegat en l’àmbit de la cultura i la imatge pública, amb una vinculació especial al teatre i la dansa. En tots es percep amb claredat una dinàmica de recerca de l’equilibri entre les necessitats de l’encàrrec i la seua expressió de l’ofici a través de llenguatges gràfics contemporanis.

Destaquen els projectes de disseny gràfic i identitat desenvolupats per al MuVIM, Teatres de la Generalitat, l’Ajuntament de València i el Museu Valencià d’Etnologia.

En el disseny museogràfic, com a part d’EstudioNote, ha realitzat el disseny expositiu de les tres sales permanents de l’ETNO, així com diverses exposicions temporals per al mateix museu, i també per al MuVIM i el Museu Nacional del Prado, on recentment va dissenyar la imatge del primer projecte de mecenatge públic del Prado, així com l’exposició ‘L’altre tresor: els estotjos del delfí’.

Va estar a càrrec de la gràfica del festival Sagunt a Escena en diverses edicions, des de 2005, i va dotar la imatge d’un caràcter mediterrani i poètic a través del llenguatge gràfic contemporani, experiència que el converteix en part de l’àmplia família que ha anat creant aquest festival en les seues tres dècades d’existència.

About Author