ActualidadEd. LocalesEn Valencià

Salou celebra els 50 anys del seu Mercat Municipal amb una campanya per fomentar el comerç local

El Mercat Municipal de Salou celebra, aquesta setmana, el seu 50è aniversari, amb una campanya per fomentar el comerç local, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

En aquest sentit, la iniciativa consisteix en acumular tiquets de compres realitzades al Mercat, des d’avui dilluns, 31 de maig, i fins dissabte, dia 5 de juny, per un preu total de 15 euros. És a dir, es podran realitzar diverses despeses, per un valor total de 15 euros, sumant-les totes. O bé realitzar una compra única de 15 euros. Un cop aconseguits aquests tiquets, caldrà mostrar-los a la Consergeria del Mercat, on s’obsequiarà amb un carret per anar a comprar.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que el Mercat “és un espai municipal on es potencia la venda dels productes de proximitat i de qualitat”. I ha afegit que “gràcies a les iniciatives promocionals, que continuarem duent a terme al llarg de tot l’any, reactivem i dinamitzem l’economia del municipi, després d’una conjuntura difícil com la que tenim actualment”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha felicitat totes les parades del mercat per la seva llarga trajectòria històrica.

About Author