ActualidadDeportesEn Valencià

Gandia es converteix en seu esportiva del Campionat d’Handbol Platja autonòmic

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, al costat del director esportiu del Club Handbol Gandia, David Creamdes i el coordinador de la Lliga d’Handbol Platja de la Comunitat Valenciana, Miguel Soria, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a anunciar que el pròxim diumenge 16 de maig Gandia es convertirà per primera vegada en la seu esportiva encarregada d’obrir aquest torneig autonòmic.

La competició, organitzada pel Club Handbol Gandia i adaptada per la Federació, se celebrarà a la Platja a l’altura del carrer Illes Balears. Hi participen 23 equips, entre els quals el club local, que hi participarà en totes les categories, i d’altres de renom com el Beach Bees que estarà present en la modalitat base i sènior.

En primer lloc, Morant ha agraït al club gandià «el seu esforç i implicació a l’hora d’organitzar un dels grans events esportius que acollirà la nostra ciutat i que es va haver de suspendre la darrera temporada a causa de la crisi sanitària». D’altra banda, ha explicat que «tots els participants rebran una botelleta d’alumini amb el logo de la ciutat com obsequi de l’Ajuntament de Gandia per a emplenar-les d’aigua i hidratar-se. D’aquesta manera substituïm el plàstic i respectem el medi ambient i al mateix temps promocionem turísticament la nostra ciutat».

A més, ha destacat que «tots els esdeveniments esportius que es duen a terme a la nostra ciutat segueixen un protocol de seguretat avalat per les federacions, per això esperem que aquest torneig siga un èxit i que el públic assistent siga responsable amb les mesures de seguretat (distància social i mascareta) i seguisca les indicacions del voluntariat i del personal d’organització».

Per la seua part, Cremades també ha volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia per habilitar a la platja «un torneig d’aquestes característiques que desitjàvem portar endavant i que ens dóna a conéixer». Respecte a la competició, ha assenyalat que «té unes característiques diferents de la de l’handbol platja, ja que prima molt més l’espectacularitat, un atractiu que serveix perquè la gent ens conega i se sume al nostre projecte». També ha incidit en el fet que aquest torneig compta amb més equips femenins que masculins, el que representa una bona oportunitat per a visibilitzar les categories femenines.

Finalment, Soria ha qualificat el Club Handbol Gandia com «el més important de La Safor, un club que integra les dues modalitats (pista i platja) i que està en auge des de 2015». Per últim, ha subratllat que es tracta del «primer torneig d’handbol d’aquesta temporada i de la primera autonomia en l’àmbit nacional que ofereix una modalitat de platja en aquest esport, cosa que ens converteix en punt de referència per a la resta d’Espanya».

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies