ActualidadEn ValenciàMediterraneum

Gandia millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s’han realitzat a la Platja de l’Auir per a millorar la senyalització i informació d’aquest espai natural. Aquestes accions s’han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l’organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió.

Concretament, Mascarell ha assenyalat que l’Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d’actuacions que s’emmarca en el Programa 1 «Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.», arran del qual s’ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l’adquisició de papereres i aparcabicis.

Més en detall, les actuacions que s’han dut a terme a la Platja de l’Auir són les següents:
– Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l’espai natural i
mapa il·lustrat dels serveis de la Platja i de les àrees diferenciades per a persones usuàries.
– Cartell Platja Naturista.
– Fletxes direccionals de fusta situades en els principals punts
d’accés.
– Tòtem de fusta per a la informació de la qualitat de les aigües de bany.
– Faristol interpretatiu de l’àrea de conservació del Chorlitejo Patinegro.
– Adquisició i instal·lació de papereres de tipus rústic per a residus i estacionament per a bicicletes per a l’esplanada de l’actual aparcament.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies