La platja de Gandia acollirà durant el mes de setembre la iniciativa ‘La mar de Teatre’

El regidor delegat de Política Festiva, Jose Manuel Prieto; l’edil responsable de Turisme, Vicent Mascarell; acompanyats pel director general de Política Festiva, Joan Muñoz; van presentat aquesta setmana la programació de la iniciativa ‘La mar de Teatre’. Una mesura que portarà durant tres caps de setmana de setembre, actuacions teatrals a la primera línia de la platja de Gandia (Colònia Ducal).

Tal com va explicar Jose Manuel Prieto, després de la suspensió de la Fira i Festes d’enguany es va decidir traslladar a les companyies que havien estat contractades la possibilitat de canviar les dates per no haver de cancel·lar les actuacions. Una mesura que ajudava al sector cultural al temps que generava activitat als carrers per dinamitzar el comerç i l’hostaleria.

«Es pot seguir contractant amb el sector cultural amb plenes garanties de seguretat i la prova la tenim en les activitats que es van programar aquest estiu i que han estat un èxit» va explicar Prieto qui ha informat que el sector turístic va sol·licitar que algun dels espectacles de la Fira es traslladaren a la platja per seguir ampliant l’oferta que s’ofereix més enllà del Borja Port Art. “Uns espectacles que es van realitzar amb tots els controls d’aforment, neteja i higiene que hem d’aplicar com a administració«.

Finalment, l’edil de Política Festiva va avançar que ‘La mar de Teatre’ serà «la primera mostra d’una tardor plena de programació i de les companyies que anaven a actuar a la Fira i Festes. Tindrem programació pràcticament fins a la setmana dels Premis Literaris i d’aquí enllaçarem amb el Nadal«.

Per la seua banda, Vicent Mascarell va afirmar que durant les últimes reunions amb el sector, aquest havia sol·licitat que s’intentés en la mesura del possible deixar anar la temporada. «Amb aquesta mesura complim amb aquesta petició. ‘La mar de Teatre’ demostra que l’estiu no acaba a l’agost i que ara més que mai, Gandia ha d’aprofitar per a allargar la temporada durant setembre i octubre. Som de les platges de la Comunitat Valenciana que més tard deixa d’oferir els serveis a la sorra«.

Aquesta mesura se suma a l’estratègia que s’està duent a terme durant les últimes setmanes des del consistori per promocionar Gandia a les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana.

Finalment, Joan Muñoz ha explicat el calendari d’activitats de ‘La mar de Teatre’.
La primera actuació ha tingut lloc aquest cap de setmana 4 i 5 de setembre a partir de les 19.00 hores amb l’actuació de la ‘cia. nom provisional’ i l’espectacle ‘Qui cu qui què quina’. La segona actuació serà el dia 11 de setembre a les 20.00 hores i tindrà caràcter itinerant. Anirà a càrrec de la companyia ‘Scura Splats’ amb l’espectacle ‘La mar de B’.
El Gran Dimitri i el seu show ‘The Legend’ tancarà el cicle els dies 18 i 19 de setembre.

El director general va reincidir en què la idea del consistori és no anul·lar els contractes que ja teníem per a la Fira. «Intentem que les funcions i espectacles que s’havien contractat es puguen traslladar a altres dates i espais. Els espectacles tindran una durada de 40 minuts a una hora«.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies