Altea disputarà este diumenge la final de la XXVIII Liga de Palma “Trofeo Diputación de Alicante” de pilota valenciana

Aquest diumenge 23 d’agost tindrà lloc les finals del “Trofeo Diputación de Alicante”, al carrer de pilota valenciana de Tibi.

L’equip alteà de segona categoria disputarà la final de la XXVIII Liga de Palma. Aquesta modalitat consisteix a situar-se enfront de la trajectòria de la pilota, podent colpejar-la en l’aire o deixant que bote i passant-se-la entre jugadors per a poder efectuar el colp.

Jaume Morales, monitor esportiu, ha declarat que “s’espera un enfrontament molt renyit, pel fet que totes les finals es disputen en eixe carrer, la qual cosa suma un avantatge per als que juguen a casa”. A més, l’ex professional de pilota valenciana ha explicat que “l’equip alteà es juga el passe a primera categoria de Palma, per la qual cosa seria una satisfacció enorme ascendir de categoria”.

Per la seua part, l’edil d’Esports, Pere Barber, ha felicitat els jugadors per arribar fins a la final, desitjant-los molta sort per al diumenge i ha declarat que “seria un orgull que l’equip portara el trofeu a casa”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies