València intensifica la promoció de la ciutat per atraure turistes nacionals

Visit València ha intensificat l’acció promocional dins del mercat nacional per atraure el major nombre de visitants a la ciutat durant els mesos d’agost i setembre. El regidor de Turisme i president de la Fundació Visit València, Emiliano García, ha explicat que l’objectiu és “contribuir a la recuperació de l’activitat turística amb totes les garanties”, per la qual cosa “hem posat el focus, no només a destacar els atributs de la nostra ciutat, sinó a projectar que València és una destinació segura que complix amb tots els requisits i recomanacions realitzades per les autoritats sanitàries”.

“En els últims mesos hem intensificat els esforços en promoció i visibilitat de la ciutat per captar l’atenció, principalment, del turista nacional i atraure’l al nostre territori”, ha afirmat Emiliano García, amb la finalitat de “contribuir a la recuperació de l’activitat turística amb totes les garanties”.

L’edil ha manifestat que “som conscients que la situació sanitària que estem vivint altera les prioritats dels visitants. Per això, hem posat el focus, no només a destacar els atributs de la nostra ciutat, que són d’alt valor i interés per al turista, sinó que hem volgut correspondre als esforços que està fent el sector turístic per adaptar-se a les noves necessitats i protocols projectant que València és una destinació segura, amb amples espais oberts i amb una oferta ja adaptada que permet complir tots els requisits exigits i recomanacions realitzades per les autoritats sanitàries”. García ha afegit que “la seguretat a València també està en ‘Modo ON’”.

 Les campanyes promocionals es duen a terme en col·laboració amb alguns dels principals actors del sector turístic a Espanya: aerolínies, agències de viatges online i offline i administracions com  ara Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de la Diputació de València. “Tot això amb l’objectiu d’accelerar la recuperació del sector, posicionar València com a destinació segura i atraure el major nombre de visitants des de punts estratègics de la nostra geografia, convidant-los a descobrir la ciutat en primera persona”.

En concret, s’han posat en marxa quatre campanyes, “totes amb una imatge fresca i innovadora, aprofitant les creativitats generades per a la campanya ‘València Modo ON’ llançada recentment”, segons ha detallat el president de Visit València.

D’una banda, una campanya junt amb Viajes Eroski, que se centrarà a atraure visitants del nord d’Espanya a través d’accions de publicitat exterior en 60 taxis a Bilbao durant un mes, així com en les seues agències de viatges, pàgina web i xarxes socials. En este cas, l’objectiu és promocionar els viatges amb cotxe, així com ressaltar les òptimes connexions aèries que la ciutat té amb el nord de la península, incloent també ofertes a altres destinacions de la província com ara Gandia o Cullera, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

D’altra banda, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oviedo, s’ha realitzat un intercanvi de publicitat exterior (MUPIs) amb el lema de la campanya de ‘València Modo ON’, que pretén promocionar la connexió aèria de Volotea entre les dos ciutats.

València també s’ha adherit a la campanya de Vueling, ‘Ciutats per menjar-se-les’, en destinacions nacionals estratègiques com ara Bilbao, Sevilla, Màlaga i Barcelona, que pretén arribar als 1,2 milions de seguidors de l’aerolínia en les seues xarxes socials. Esta campanya inclou també la creació de vídeos i diferents posts de contingut gastronòmic en el blog de Vueling.

A més, Visit València, en col·laboració amb l’agència online Logitravel, ha posat en valor a través d’un microsite l’ampla oferta disponible a la ciutat, des d’activitats, gastronomia, naturalesa, platges… Esta campanya també serà amplificada a través de mitjans digitals externs amb la finalitat de donar-li una major difusió, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies