València organitza unes rutes guiades i gratuïtes per al personal de serveis essencials

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València organitza, en col·laboració amb l’Associació de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana, rutes turístiques dirigides al personal de serveis essencials actiu durant el confinament produït per la COVID-19: bombers, forces i cossos de seguretat de l’Estat, treballadors de banca presencials, treballadors de botigues d’alimentació i supermercats, farmacèutics, protecció civil, treballadors sanitaris, treballadors públics d’atenció presencial i transport públic, entre altres.

El regidor de Turisme, Emiliano García ha explicat que “la campanya és un homenatge de l’Ajuntament de València i de les Guies Oficials, a tot el personal exposat durant la crisi sanitària que va fer que tot funcionara, i que ens van cuidar, mentre les altres persones complíem amb el nostre deure i romaníem a casa per a aplanar la corba de contagis”. “És una forma simbòlica d’agrair l’importantíssim paper que van exercir durant esta situació tan excepcional”, ha afegit García, qui ha agraït a les Guies Oficials “que hagen oferit els seus servicis del dia 24 de manera altruista a la Regidoria”.

Un total de 14 rutes componen el programa i l’horari serà de 19.30 a 21.00 hores amb un itinerari pel centre històric. L’eixida s’efectuarà des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de València i finalitzarà a les Torres de Serrans. Els dies 25 i 31 de juliol les rutes disposaran d’intèrpret en llenguatge de signes i els dies 26 i 28 de juliol seran itineraris accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Cada grup comptarà amb un màxim de 14 places. Seguint els protocols establits, és obligatori l’ús de mascareta i el manteniment de la distància de seguretat durant la visita. Totes les rutes tenen una duració aproximada d’una hora i mitja.

El termini d’inscripció per a totes les visites s’obri el dijous 23 de juliol i es tancarà quan s’hagen completat els grups. En la mateixa hauran d’indicar el seu lloc de treball i únicament es podrà reservar una ruta turística de tot el programa fins a un màxim de 2 places en una mateixa inscripció (el treballador i un acompanyant). Tota la informació està disponible en la web i xarxes socials oficials de l’Ajuntament de València. Esta acció especial s’emmarca en el popular programa “Turista per un dia”, que la Regidoria de Turisme té previst reprendre durant el mes d’agost, després d’haver suspés “Turista per un dia en Falles” a causa de la crisi sanitària.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies