Gandia acollirà del 22 al 25 d’octubre el festival Cortoons

El regidor delegat de Política festiva, Jose Manuel Prieto, ha informat  que l’edició d’aquest any de Festival Internacional de Curtmetratges Animats ‘Cortoons’ es farà del 22 al 25 d’octubre. L’edil ha afirmat que «sempre que ho permeta l’evolució de la pandèmia i les condicions sanitàries la nostra intenció és celebrar el Festival en aquestes dates«.

Sobre l’edició d’enguany, Prieto s’ha mostrat satisfet, ja que s’han presentat un total de 1.638 curtmetratges procedents de 105 països de tot el món, fet que suposa un rècord absolut en la història de Cortoons Festival.
Estats Units, França, Regne Unit, Índia, Brasil i Iran són els països que han enviat més curtmetratges.

El programa de la present edició mantindrà l’estructura habitual tot i que incorpora novetats com ara el premi a la millor directora europea de curtmetratges d’animació o el premi Moll al millor curtmetratge espanyol sobre la creativitat en moviment.

Per a aquest any, s’ha decidit dedicar un dels dies al món del Manga i, com sempre, Masterclass, llargmetratges, trobades amb el públic, tallers, esdeveniments especials i altres activitats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies