Economia dóna suport a la reactivació firal a Espanya i visita les fires del Vehicle Selecció Ocasió i Dia Màgic by FIMI

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat Fira València per a donar suport als certàmens del Vehicle Selecció Ocasió i Dia Màgic by FIMI. Totes dues cites suposen la reactivació firal a Espanya i compleixen amb totes les mesures de seguretat previstes en el Protocol Anti-COVID-19 de Fira València.

Amb aquesta visita, el representant de la Generalitat ha volgut manifestar «un clar suport institucional a aquestes fires que dinamitzen l’economia internacional».

Rafa Climent ha valorat «l’esforç de Fira València per dinamitzar l’economia nacional i internacional». «Cal destacar que Fira València ha redoblat esforços per a garantir la seguretat d’expositors i visitants i està apostant per la dinamització de l’economia amb aquests dos certàmens», ha assegurat.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha seguit en la seua visita el protocol de seguretat posat en marxa per Fira València. Aquest protocol especifica que els i les visitants que acudeixin al saló tindran tota la informació digitalitzada per a evitar el contacte en paper, diferents portes d’accés, controls de temperatura, punts de gel hidroalcohòlic i comptaran amb un sistema continuo de ventilació dins dels pavellons per a garantir les màximes condicions d’higiene, entre moltes altres mesures.

La Fira de l’Automòbil d’Ocasió s’ha inaugurat després que els concessionaris de cotxes hagen estat durant mesos tancats i tinguen ara que donar eixida a una gran quantitat de vehicles. Per tot això, la present edició possiblement és la que oferisca als consumidors els descomptes més substanciosos dels seus 12 anys d’història, ja que oscil·laran de mitjana entre 6.000 i 12.000 euros.

Des d’aquest divendres i fins diumenge que ve, dia 12, la Fira de l’Automòbil d’Ocasió presenta una oferta de més de 1200 vehicles de 24 marques a través de 40 expositors directes. A més en ella s’estrena del Pla Renove 2020 dotat amb 250 milions d’euros en ajudes directes a la compra de turismes, inclòsos els cotxes denominats ‘quilòmetre 0’.

Seguint l’aposta per la digitalització, la venda d’entrades serà exclusivament online en la pàgina web de l’esdeveniment i s’aconsella de manera expressa als visitants i compradors que utilitzen aquest sistema de compra i accés per a evitar cues i contactes innecessaris, millorar l’accés i complir amb el Protocol de Seguretat.

El saló també donarà l’entrada gratuïta a professionals vinculats a la lluita contra la pandèmia, com a sanitaris, membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, bombers, Protecció Civil i farmacèutics, prèvia acreditació professional

Certamen professional de moda de comunió i cerimònia

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball també ha visitat el certamen Dia Màgic by FIMI, inaugurat aquest divendres, i en el qual es donen cita els professionals del sector de la moda de comunió i cerimònia.

Rafa Climent en el seu recorregut per Dia Màgic by FIMI ha visitat, entre altres, l’espai exhibidor de Rapife, procedent d’Agullent, la primera empresa valenciana homologada per a la fabricació de màscares reutilitzables.

Unes altres de les empreses d’espanyoles a les quals el conseller d’Economia ha volgut «conèixer i felicitar per clara aposta per la innovació i el disseny de qualitat» han sigut Alhuka Cerimònies, Siena, Oca-Boja, Creacions Charo, Homes, Quinper, Barcarola, Lilus, i Hortensia Maesa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies