En Altea mig centenar de joves entre auxiliars de platja i socorristes vetllen per la seguretat dels banyistes

Des de el 1 de juliol s’ha donat inici el servei d’auxiliars de platja dependent de l’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències. Així mateix el servei de socorrisme a Altea, ofert per Ambumar, entra a ple rendiment. Entre auxiliars i socorristes són al voltant de 50 joves els que durant l’estiu atendran les platges del municipi i vetllaran per la seguretat dels banyistes i el compliment dels protocols de seguretat davant del COVID-19. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures i Platges, Diego Zaragozí.

Zaragozí, acompanyat per diversos dels regidors de l’equip de govern, ha donat la benvinguda als 14 joves que a partir de hui mateix exerciran la funció de controlar aforament, distància de seguretat i oferir informació als usuaris de les platges.A més, el responsable municipal d’Infraestructures ha assenyalat que «també hui el servei de socorrisme comença a prestar-se a jornada completa per part dels socorristes».

«Amb este servei de Platges Segures es complementa el servei habitual de socorrisme a les platges i nosaltres els facilitarem infraestructura perquè treballen el més còmodament possible». Ha apuntat Diego Zaragozí. «Les platges d’Altea són bastant controlables i s’han distribuït els auxiliars en dos torns perquè també han de tenir dies lliures. L’horari de la seua jornada serà igual a la dels socorristes, de 10 a 20:00h «; ha conclòs l’edil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies