Gandia reobri  la cova del Parpalló

Gandia reobri  la cova del Parpalló i les visites compten amb el guiatge a través de l’entorn de la cova i l’entrada al jaciment arqueològic! Veniu a conéixer un dels jaciments paleolítics valencians més importants, on es va descobrir una col·lecció d’art moble prehistòric de rellevància mundial! I recordeu, res millor per acabar de conéixer la prehistòria de la comarca que acostar-se al Museu Arqueològic de Gandia per vore de primera mà les plaquetes gravades i pintades del Parpalló!

Per a la reobertura, el pròxim dissabte i diumenge, 27 i 28 juny, es realitzaran les primeres visites, amb reserva, a les 11 del matí. I a partir de juliol i fins setembre a les 10 del matí tots els caps de setmana.

JUNY ⏱ Dissabtes i diumenges – 11:00 hores

JULIOL-AGOST-SETEMBRE ⏱ Dissabtes i diumenges – 10:00 hores

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies