Altea posa en marxa un mural participatiu per commemorar el dia LGTBI +

Baix el lema «D-Construeix Diversitat», la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, regida per Marta Lloret, ha organitzat la creació d’un mural participatiu i d’expressió artística per a commemorar el dia LGTBI +. L’activitat tindrà lloc durant les vesprades del 3 i 4 de juliol a l’exterior del Centre Juvenil de 17 a 21:00h.

 

Segons els detalls oferts per Lloret, «l’activitat comptarà amb la participació del grafiter Chokone, qui crearà un disseny base en un mural gegant de 8 metres de llarg i en el qual els i les participants podran expressar-se de forma artística i deixar la seua empremta». «Este mural es convertirà en part de la decoració del Centre Juvenil»; ha afegit la responsable municipal d’àrea.

 

Marta Lloret ha explicat que «per motius de prevenció i seguretat pel COVID-19 es realitzarà inscripció prèvia amb torns de 5 persones cada 30 minuts per controlar la distància de seguretat i aforament. A més, s’habilitarà un punt d’higiene. Serà necessari l’ús de mascareta «.

 

Esta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, que té per regidora a Vicenta Pérez, i la de l’Institut Valencià de la Joventut.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies