València formalitza l’acord de la concessió de la parcel·la on es construirà el Valencia Arena

L’alcalde de València Joan Ribó s’ha reunit amb Juan Roig, fundador de la mercantil Licampa 1617, per formalitzar este acord, aprovat en la Junta de Govern del passat divendres 19 de juny, sobre la concessió administrativa de la parcel·la de 21,500 metres quadrats en el barri de Quatre Carreres on s’ubicarà el nou pavelló multiusos Valencia Arena. El projecte també preveu altres dotacions i zones verdes, a més d’un nou edifici per al col·legi de “Les Arts”.

Ribó ha destacat el treball de l’Ajuntament per impulsar projectes importants per a la dinamització econòmica de la ciutat i la creació d’ocupació. A més, segons l’alcalde, arriba en un moment on és necessari recuperar l’activitat per pal·liar l’impacte de la pandèmia, “fem un pas endavant promovent una gran inversió que ajudarà a la ciutat a superar esta situació complexa”. En este sentit, ha valorat la col·laboració públic-privada per incentivar plans i projectes, com el del Valencia Arena, que contribuisquen al creixement de València i la projecció de la seua imatge i reputació. Per a l’alcalde, «la construcció del Valencia Arena és una gran oportunitat que situarà a la ciutat en l’èlit internacional del basquet però a més, amb un aforament per a 18.600 persones, acollirà grans cites musicals i artístiques que abans no podíem acollir per no disposar d’un espai d’estes dimensions». Per a Ribó «avancem en la idea de València capital de l’esport i València capital de la música».

Per la seua part, Juan Roig, ha destacat que «el meu compromís amb el desenvolupament d’un projecte com el de la construcció d’un Arena és un orgull, ja que reactivarà l’economia de la ciutat, al temps que contribuirà a elevar la notorietat i reputació de València i de la Comunitat Valenciana. Quan vam iniciar esta idea emprenedora sempre vam tindre clar que la nostra iniciativa havia de ser, a més de sostenible, un projecte conjunt que aportara valor a tots els valencians, cosa per a la qual era indispensable comptar amb tots els agents tècnics, socials i polítics de l’Ajuntament i Generalitat implicats, a qui, encapçalats per l’alcalde Joan Ribó, agraisc l’esforç que durant este temps han fet perquè el projecte Arena comence a ser una realitat «.

La concessió es formalitza per un termini de 50 anys, i amb un cànon anual de 200.000 euros que la societat Licampa ingressarà a l’Ajuntament. La construcció del Valencia Arena suposa una inversió total de 220 milions d’euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies