Altea posa en marxa el servei de socorrisme a les platges

Des de el 17 de juny i fins al proper 30 de setembre romandrà operatiu el servei de socorrisme a les platges d’Altea. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, que ha detallat que l’horari d’este servei serà de 11:00 a 19:00h. Un total de 30 socorristes, alteans majoritàriament, supervisaran el bany a les diferents platges del municipi durant l’estiu a través de l’empresa concessionària del servei Ambumar.

Segons ha explicat Zaragozí, «este any són molts els joves d’Altea que han sol·licitat formar part de la plantilla de socorristes que atenga les nostres platges. Tots ells amb el títol de socorrista pertinent i això el que denota és que desperta interès entre els joves este tipus d’activitat i per això realitzen els cursos que acrediten la seua capacitat per a exercir esta tasca». «Este és l’any que més joves d’Altea prestaran el servei»; ha revelat l’edil.

En el dia d’ahir tenia lloc la reunió de coordinació i presentació conjunta dels socorristes que atendran les platges d’Altea durant el present estiu. Un període estival atípic a conseqüència del COVID-19 que requereix d’unes mesures de distanciament social i sanitàries que també a les platges s’han de tenir presents. Per tal motiu, «des del departament d’Infraestructures s’ha ampliat la instal·lació de passarel·les d’accés a les platges i eixida de les mateixes perquè es respecten les distàncies»; ha assenyalat Diego Zaragozí, que ha recordat als usuaris de les mateixes la necessitat de respectar estes normes amb l’objecte d’evitar un rebrot a la pandèmia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies