Altea ha entrat en la Fase 1 de la desescalada

Des de hui, 11 de maig, Altea i el Departament de Salut de la Marina Baixa, entren en la denominada Fase 1 de la desescalada. El Ministeri de Sanitat ha establert diverses mesures per a la transició a la normalitat, com ara l’apertura de comerços i terrasses dels locals de restauració. L’Ajuntament recorda a la ciutadania que avançar en estes fases no significa que el virus haja desaparegut i qualsevol activitat permesa s’haurà de desenvolupar en condicions de seguretat, autoprotecció i distanciament social.

 

En este sentit, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, demana a veïns i veïnes que ‘’el pas a la Fase 1 es faça amb calma i respecte i es continuen complint les mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar nous contagis’’.

 

Cal recordar també que es mantenen les franges horàries i restriccions de mobilitat per practicar esport i/o passejar establertes el passat 2 de maig.

 

Estos i altres aspectes relatius a mobilitat, indicacions generals, noves mesures de caràcter social, la reobertura de el comerç minorista, la tornada de les terrasses en hostaleria i restauració, altres activitats que es recuperen i activitats amb cita prèvia estan recollides a la guia de recomanacions que ha fet pública la Conselleria de Sanitat Universal

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies