Gandia prepara la Fase 1 de la desescalada amb totes les garanties de seguretat

Gandia està preparant la fase 1 de la desescalada amb totes les garanties de seguretat perquè hi haja el menor nombre d’incidents possibles. En aquesta nova etapa, que comença dilluns, està permesa l’obertura d’establiments hostalers i comerços, i la Policia Local ja té a punt tot el dispositiu per afrontar aquest nou episodi derivat de la crisi sanitària de la COVID-19.
L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mantingut una reunió amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau; l’intendent, Salvador Morant; i el cap de la Policia Local, Marc Cuesta, per abordar diferents assumptes relacionats amb la seguretat arran de la pandèmia. La màxima autoritat municipal ha volgut agrair a tots els agents «l’esforç i la seua actitud responsable i exemplar» des del començament de la crisi de la COVID-19. Morant ha indicat que són «un orgull per a Gandia«, i que aquest reconeixement és compartit per la mateixa ciutadania, que no ha dubtat a mostrar diàriament la seua confiança i els ha fet expressar la seua gratitud, des de les finestres i balcons, amb aplaudiments a les vuit del vespre.

«Ens ha tocat viure una tragèdia sense precedents, i la Policia Local l’està afrontant amb disciplina per salvar vides«, ha apuntat Morant, que ha afegit que gràcies a molts professionals que han estat treballant en primera línia, com la Policia Local o els sanitaris, així com pel bon comportament de la gent, l’àrea de Salut de Gandia ha destacat per ser dels que millors dades s’ha registrat a contagis.

A Gandia, segons Morant, «tots els reptes col·lectius ens posen a l’altura de les circumstàncies. La passada legislatura ja vam viure la tragèdia amb l’incendi de Marxuquera i, recentment, amb el temporal Glòria. Per sort, comptem amb una Policia Local molt preparada per a les emergències«.

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, també ha felicitat la plantilla pel seu esforç constant i els ha animat a seguir treballant amb la mateixa determinació de cara a la fase 1 de la desescalada.

El cap de la Policia Local, Marc Cuesta, ha subratllat que la coordinació amb els diferents departaments de l’Ajuntament és «immillorable» i va agrair el material sanitari de protecció facilitat pel consistori per evitar la transmissió de virus. Cuesta, així mateix, ha assenyalat que Gandia, per darrere de les tres capitals de província, ha estat la ciutat amb més identificacions i actes ha tramitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies