Altea obri les platges del municipi a la pràctica esportiva individual

El regidor d’Esports, Pere Barber ha donat a conèixer l’obertura de les platges d’Altea a la pràctica esportiva individual aquàtica, tal com la natació, caiac i pàdel surf, entre altres modalitats, però sempre respectant les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries. Barber ha recordat que, «en esta fase de la desescalada encara no està autoritzada l’obertura de les platges per al públic en general, de manera que encara no està autoritzat el bany o el lleure en les mateixes».

Així mateix, l’edil d’Esports ha advertit als usuaris autoritzats que «a les platges del terme municipal no es disposarà de servei de socorrisme de moment, de manera que cada esportista ha d’extremar les mesures de seguretat durant la pràctica esportiva». Una pràctica que està autoritzada una vegada al dia, sense límit de temps, però sempre entre les 06:00 i les 10:00h o de 20:00 a 23:00h. En el cas d’esportistes federats, podran realitzar entrenaments de forma individual dos vegades al dia sense entrenadors i aquells que practiquen modalitats d’esport adaptat o de caràcter paralímpic, podran comptar amb l’acompanyament d’un altre esportista per realitzar la seua activitat esportiva.

Pere Barber ha conclòs la seua exposició animant a la pràctica de l’esport, però sempre seguint les normes establertes, que en el cas dels esports aquàtics, no considera un esport el mer bany. «Tant la gent que practique esport, com la que isca a passejar, ha de respectar les mesures de seguretat, els horaris i el distanciament social que és d’un mínim de 2 metres si es tracta d’un passeig o 10 metres si s’està practicant esport»; ha matisat el regidor d’Esports.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies