Gandia actualitza la guia de preguntes freqüents durant la quarantena

L’Ajuntament de Gandia, en compliment de les indicacions del govern central i per evitar els contagis innecessaris i contribuir a frenar la corba de la COVID-19, té a tot el personal dels serveis no considerats dins de la modalitat presencial imprescindible, realitzant teletreball.

Aquesta forma de funcionament manté els serveis d’atenció a la ciutadania i continua resolent els tràmits que necessiten efectuar particulars i empreses. Per facilitar encara més aquest tipus d’actuacions, des de l’Ajuntament de Gandia es va editar fa setmanes una guia de preguntes freqüents que pot ser descarregada des de la web municipal i que ara incorpora les últimes mesures adoptades des del govern municipal i els nous serveis d’informació que es presten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies