Gandia assesorarà a autònoms i empreses

L’Ajuntament de Gandia assessorarà a partir d’aquest dilluns a tots els autònoms i empreses que vulguen consultar informació, plantejar dubtes i consultes en tot el relatiu a les mesures que tant el Govern d’Espanya com la Generalitat Valenciana han posat en marxa en aquest àmbit. Les persones interessades a aclarir aquest tipus de qüestions hauran d’enviar un correu electrònic a autonomosyempresascovid19@gandia.org

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies