Altea rep una nova donació de mascaretes i gel hidroalcohòlic de la comunitat xinesa

Davant la crisi ocasionada pel Covid-19, la comunitat xinesa d’Altea ha fet una nova donació de material a l’Ajuntament d’Altea. L’alcalde, Jaume Llinares, ha rebut en dependències municipals als seus representants, Jorge Pang i Weifa Zhang, que han entregat al Consistori 600 mascaretes, 12 ampolles de 500 ml de gel hidroalcohòlic i 20 dispensadors d’hidroalcohol. Ha estat present també durant la donació el regidor de Recursos Humans, Rafael R. Mompó. Esta donació de la comunitat xinesa d’Altea es suma a la que ja va fer el passat mes de març, consistent en lots de mascaretes.

 

El material anirà destinat als serveis essencials de l’Ajuntament que estan atenent directament al públic com ara el personal de Benestar Social, de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i a la Policia Local.

 

L’alcalde ha agraït, en nom de l’Ajuntament, esta nova donació per part de la comunitat xinesa d’Altea. ‘’En estos moments de crisi sanitària hem pogut vore com distints col·lectius, associacions i empreses ens mostren la seua solidaritat i generositat, com és el cas de la comunitat xinesa local, per a totes les persones que estan peu al canó per controlar la propagació del coronavirus’’. I assenyalava que ‘’estes aportacions desinteressades ajudaran a protegir els professionals municipals en el desenvolupament de les sues tasques laborals’’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies