Gandia injecta en març més de 3 milions d’euros al teixit empresarial i associatiu

L’Ajuntament de Gandia continua a ple funcionament gràcies a la implantació del teletreball en la pràctica totalitat de les àrees municipals. Aquesta forma de funcionament ha permés que el departament d’Hisenda seguisca realitzant els pagaments amb total normalitat per aconseguir que en aquests moments tan difícils la liquiditat d’empreses i famílies no es ressenta.

D’aquesta manera, durant el mes de març s’han realitzat pagaments a les empreses de la ciutat per valor de més de 2’5 milions d’euros i durant el mes de març el Període Mitjà de Pagament s’ha mantingut en vint-i-tres dies, una xifra molt per sota del període màxim que marca la llei.
A més, a aquesta xifra cal afegir els pagaments per a ajudes a les famílies de major vulnerabilitat i les quantitats lliurades a les entitats socials com Càritas i Creu Roja, amb el que la injecció de diners al teixit empresarial i social de la ciutat s’acosta als 3M €.

Salvador Gregori, regidor delegat d’Economia i Hisenda ha explicat que durant el mes de març «no s’ha parat en cap moment en el departament d’Hisenda i ací estan els resultats avalats pels informes de la Intervenció Municipal. És ara mateix quan una administració local ha de ser el més àgil possible per minimitzar l’impacte d’aquesta difícil situació que estem passant» i ha afegit que des del departament «estem a peu del canó per injectar liquiditat a les empreses de Gandia i ajudar les famílies amb més risc de vulnerabilitat d’aquesta ciutat. És l’obligació que assumim des de l’administració local dins de les competències que tenim assignades».

D’altra banda Gregori, ha volgut recordar que els tributs que estan actualment al cobrament (fem, vehicles i guals), han prorrogat el període de pagament fins a l’1 de juliol a conseqüència de la petició realitzada des de l’Ajuntament de Gandia a la Diputació de València que és qui gestiona de forma delegada el cobrament d’aquests tributs. L’edil ha explicat que els rebuts van ser emesos per la Diputació el passat 1 de març, quan no s’estava en l’actual situació de confinament, i que «l’ampliació del període de pagament és sens dubte una ajuda important. Des de l’Ajuntament no és descartem tornar a demanar un nou ajornament fins que la situació es normalitze».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies