Gandia posa en marxa una guia de preguntes freqüents durant la quarantena

L’Ajuntament de Gandia, en compliment de les indicacions del govern central i per evitar els contagis innecessaris i contribuir a frenar la corba de la Covid-19, té a tot el personal dels serveis no considerats dins de la modalitat presencial imprescindible, realitzant teletreball.

Aquesta forma de funcionament manté els serveis d’atenció a la ciutadania i continua resolent els tràmits que necessiten efectuar particulars i empreses. Per facilitar encara més aquest tipus d’actuacions, des de l’Ajuntament de Gandia s’ha editat una guia de preguntes freqüents que podrà ser descarregada des del web municipal.

Al llarg de vuit pàgines, s’ha pretés sintetitzar la principal informació i les preguntes més usuals que es realitzen als números d’atenció que ha posat en marxa l’Ajuntament de Gandia com ara: Com puc demanar informació de tràmits o saber l’estat d’algun presentat anteriorment?; He rebut la carta de pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) i de la taxa de recollida de fem, ja que el pagament no està domiciliat Què he de fer?; Sóc usuària de la piscina, estava realitzant un curs de la UPG, etc. i actualment no és possible continuar amb les classes o accedir al poliesportiu, què puc fer?; Actualment estic residint en un habitatge de l’Ajuntament i a causa de l’estat d’alarma, estic en una situació complicada; entre moltes altres preguntes fins a arribar pràcticament la trentena de qüestions.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, ha declarat que «la nostra intenció com a govern és que la ciutadania tinga una administració pròxima en un moment tan complicat com aquest. A més de tota l’atenció telefònica i telemàtica hem incorporat aquestes preguntes freqüents on s’incorporen els nous serveis i ajudes que s’han posat en marxa des del Govern Central i la Generalitat Valenciana». «Es tracta d’ajudar a fer que la ciutadania trobe resposta a les seues necessitats perquè hem de seguir ajudant i donant solucions a la ciutadania«.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies