La Generalitat posa en marxa la campanya #AquestesMansSeguiran

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha posat en marxa la campanya #AquestesMansSeguiran a fi d’agrair la labor essencial que el sector de l’agricultura, ramaderia i pesca de la Comunitat Valenciana està desenvolupant en l’actual situació de crisi sanitària amb motiu de la COVID-19.

La consellera Mireia Mollà ha assenyalat el merescut reconeixement al treball de totes aquelles persones que treballen en l’agricultura, ramaderia i pesca de la Comunitat i que continuen esforçant-se, dia a dia, per a assegurar el proveïment i oferir a tota la ciutadania l’accés a aliments frescos, de la màxima qualitat i amb totes les garanties.

Amb la finalitat de retornar l’esforç i agrair l’important treball que en aquests moments estan duent a terme les persones del sector de l’agricultura, la ramaderia i la pesca de la Comunitat Valenciana, la Conselleria d’Agricultura convida a la població a consumir, ara més que mai, productes de proximitat, per a fomentar l’economia local i contribuir a la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana.

El vídeo de la campanya #AquestesMansSeguiran es pot visionar i compartir a través dels perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies