Gandia presenta “Vindràs per la platja. Hi tornaràs per molt més” a FITUR 2020

Gandia presentarà “Vindràs per la platja. Hi tornaràs per molt més” a FITUR 2020. El regidor delegat de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, acompanyat de la tècnica de Turisme, Olatz Megía,  ha mostrat als mitjans de comunicació la programació i els continguts que Gandia presentarà la setmana pròxima, del 22 al 26 de gener, a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2020.

“Es tracta d’un dels aparadors turístics més importants del Món i que marca l’inici de la campanya turística de la nostra ciutat, ja que sens dubte el centre d’Espanya és el nostre mercat principal i de referència. Fitur sempre és una magnífica oportunitat per tal de posar en valor el millor que tenim. Així, juntament amb l’oferta tradicional i consolidada, hi sumem noves percepcions i reptes”, ha destacat Mascarell.

Sota el lema “Vindràs per la platja. Hi tornaràs per molt més” (“Vendrás por la playa. Volverás por mucho más), es presenta una nova imatge, en la qual el principal atractiu és la platja, però amb un ventall de possibilitats molt ample: el patrimoni cultural, l’oci i les festes, els espais naturals, l’esport, la gastronomia… Apel·lant als sentits es posa en valor l’experiència vital de passar uns dies a Gandia, amb imatges més humanitzades front les postals clàssiques.

Però Gandia es presenta també com a destinació turística intel·ligent. No en va és de les primeres ciutats d’Espanya en tindre un Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent Gandia 2020-2025. “Volem fer bandera de la innovació i la sostenibilitat, hi mostrarem les accions concretes aplicades al dia a dia”.

 

L’estand 

Gandia estarà  al Pavelló de la Comunitat Valenciana, sota el paraigua de València Turisme de la Diputació de València, el seu espai serà superior a altres edicions i, a excepció de València, serà el destí amb més metres (6 m). Ocuparà gran part de l’espai de la Diputació de Valencià i estarà situada un dels corredors principals del pavelló. Estarà decorat amb imatges de la platja, i una nova mirada a la platja de l’Auir, el Palau Ducal dels Borja… El nostre patrimoni cultural, l’oci i les festes, els espais naturals… també hi seran presents.

Gandia també tindrà un tòtem gegant al passadís central d’IFEMA, com a reclam diferenciat, que convida a visitar el nostre estand al pavelló 7.

Un any més, la nostra ciutat, com a destinació lgtbifriendly, estarà present en Fitur LGTBI, al pavelló 3. L’estand també comptarà amb una imatge pròpia de Gandia.

 

Material

Com a novetat, Gandia, dins la nova imatge d’innovació, qualitat i sostenibilitat com a raó de ser, permet al visitant la possibilitat de descarregar els fullets turístics a través d’un QR.

Uns fullets que també s’han editat en paper, lliure de clors i procedent de plantacions controlades, per tant sostenible. Hi ha materials nous, per exemple, sobre la Setmana Santa, recentment declarada Festa d’Interés Turística Nacional; turisme esportiu, sendes  millorades amb la nova senyalització de les rutes. També s’hi repartiran pòsters amb noves mirades a la platja de l’Auir, Castell de Bairen i ullals, la platja Nord i el Palau Ducal dels Borja.

 

Programa

Tot i que el regidor de Turisme s’ha reservat per a Madrid els anuncis concrets de projectes importants per a la ciutat, sí que ha esgranat la programació:

 

Dimecres 22 de gener

11.00 h: Gandia com a destinació Turística intel·ligent (sala B).

12.30h: Acte institucional de la Diputació de València en la Plaça Central.

14.30h: ‘Showcooking’ “Caneló cruixent de Fideuà amb espuma de carabiners”, de l’hostaler de Gandia, Chema Soler. Tapa amb la qual es va proclamar subcampió del prestigiós Concurs de tapes de Valladolid.

16.30h: Visita a l’estand del President de la Diputació.

Tot el dia: Reunions amb Touroperadores. Megía ha avançat que, de moment, ja hi ha tancades 17 reunions, “la meitat de les quals són touroperadores nacionals i internacionals, dels nostres mercats potencials: França, Rússia, Alemanya, Regne Unit… També ens reunirem amb empreses i professionals sobre turisme intel·ligent i noves eines…”.

 

Dijous 23 de gener

Al matí: Visita a l’estand del President de la Generalitat

11.00: Roda de Premsa Festes de Gandia: Setmana Santa de Gandia. Festes d’Interés Turístic Nacional.

Tot el dia: Reunions amb Touroperadores.

21.00 h: “La noche Q”. Recollim distintius Q de qualitat turística de la platja Nord i tourist info.

 

Divendres 24 de gener

Tot el dia: Reunions amb Touroperadores

 

Dissabte 25 de gener

11.00 h: Presentació Pirata Rock 2020 a “Fitur Festivales”.

12.30 h: ‘Showcooking’ Fideuà de Gandia a càrrec de Xef Amadeo, guanyador del 45 Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i d’Avelino Alfaro, President de la ACG Fideuà de Gandia. I es presentarà el certamen i el cartell dela 46 edició.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies