València acoge la jornada lúdica de atletismo de los Juegos Deportivos Adaptados

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través de la Direcció Territorial de València, ha dut a terme una jornada lúdica d’atletisme dirigida a l’alumnat de 13 col·legis d’educació especial o amb unitat específica, en la qual s’ha fomentat la inclusió, l’activitat física i s’ha apropat els més joves a un esport tan beneficiós i divertit com l’atletisme.

La segona cita programada d’activitats adaptades a les comarques de València ha reunit més de 800 participants, entre alumnat i professorat, a les pistes d’atletisme del riu Túria.

La jornada, emmarcada en la 38a edició dels Jocs Esportius Adaptats, ha comptat amb la col·laboració de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València, mentre que el desenvolupament d’aquesta ha estat a càrrec del departament d’Educació Física de l’IES Conselleria (València).

L’alumnat ha preparat un circuit amb diferents carreres d’obstacles, tanques, salts, activitats amb música, i una volta conjunta a la pista d’atletisme amb la qual ha finalitzat la jornada lúdica d’atletisme.

Un total de 13 centres d’educació especial han participat en aquesta primera iniciativa que té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre la comunitat educativa. Els centres participants han sigut el CEE Carmen Picó (Alzira), CEE Virgen de la Esperanza (Cheste), CEE Miquel Burguera (Sueca), CEE La Encarnación, CEE Torrepinos (Torrent), CEE Enric Valor (Gandia), CEE Rosa Llàcer (Castellar-Oliveral), CEE Ruiz Jiménez, CEE Profesor Sebastián Burgos (València), CEE Vall Blanca (Ontinyent), CEE Koynos (Godella), CEE Alberto Tortajada (Algemesí) i CEIP Maestro Tarazona (Sagunt).

Al llarg del curs escolar 2019-2020, a València s’han programat huit activitats relacionades amb l’esport adaptat en el marc dels XXXVIII Jocs Esportius, i un total de 13 jornades se celebren a les comarques d’Alacant.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies