Economia promociona el sector tauleller a Rússia amb un seminari en Kalingrado

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Ivace Internacional, manté la seua aposta per promocionar l’ús del taulell de la Comunitat Valenciana davant arquitectes europeus a través de seminaris professionals amb un seminari a Kaliningrad (Rússia).

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l´Ivace, María Dolores Parra, ha assenyalat que Ivace Internacional ha organitzat «un seminari dirigit a professionals en un mercat estratègic per a les nostres empreses».

El seminari s’ha organitzat en col·laboració amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Moscou i es dirigeix al prescriptor rus, és a dir, tant a professionals vinculats a l’arquitectura com a l’interiorisme.

L’objectiu d’aquests seminaris, celebrats durant l’any a Londres, Stuttgart, Berlín i Kaliningrad és «acostar la ceràmica espanyola a diferents mercats estratègics i posicionar-lo com un material sostenible, avantguardista, tecnològic i innovador enfront d’altres productes com el vinil i el ciment», ha indicat Parra.

El seminari s’acompanya d’una zona d’exposició de producte on les 10 empreses participants, a més de mostrar les novetats de producte podran atendre les consultes dels professionals.

Assisteixen més d’un centenar de prescriptores entre arquitectes, dissenyadors, distribuïdors i premsa especialitzada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies