Visit Gandia va participar a la Fira Intur de Valladolid

Gandia va participar  a la Valladolid Travel Night, organitzada per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) amb motiu de la Fira Internacional de Turisme d’Interior INTUR, que va congregar un centenar d’agències de viatges i experts del sector turístic, tant nacionals com internacionals, baix el paraigua de València Turisme.

La marca turística de la Diputació de València va coordinar l’acció de la delegació valenciana assistent a l’esdeveniment, composta també per representants dels municipis de Xàtiva, Gandia i Cullera, l’Oceanogràfic i València ciutat.

INTUR 2019 va tancar les portes el diumenge 24 de novembre i va reunir més de 310 expositors entre majoristes, turoperadors, receptius, agències de viatges, empreses de serveis, d’allotjament, de reunions i congressos, parcs temàtics, associacions professionals i organismes oficials, així com agents de tota classe de turisme d’interior i turisme accessible, tant d’àmbit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies