El Museu Faller se suma a la lluita per eliminar la violència contra les dones amb visites guiades

El dimarts que ve, dia 26, el Museu Faller de València se sumarà a les activitats programades amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. Ho farà oferint la possibilitat de recórrer les seues instal·lacions a través de sengles visites guiades a les 11 hores i a les 17 hores.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha destacat la importància de “sumar esforços, també des del món faller, per acabar amb la violència que patixen les dones de forma sistemàtica pel fet de ser dones” i ha explicat el paper que pot jugar el Museu Faller de València per mostrar temàtiques que són clau en cada època, com ara és clau la lluita per acabar amb la violència contra les dones: “Pel seu caràcter etnològic el Museu Faller permet revisar els grans temes socials de cada època, que es reflectixen en molts casos en els ninots indultats”.

Fuset ha explicat que “en el cas de la violència contra les dones, les visites guiades al Museu Faller permetran explorar com era percebuda la qüestió per la societat de cada temps de les quals els ninots en són un reflex”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies