Torna el Serpis Urban Art Project amb un mandala que representa l’ànima de la dona

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia reprèn el programa municipal d’art urbà, compromès i solidari, als barris: el Serpis Urban Art Project. Hi ho fan amb la intervenció que aquests dies Damian Concept estan realitzant al Ceip Cervantes. El regidor, Nahuel González, juntament el coordinador del programa, Eloi Àngel, han visitat aquest matí l’actuació artística.

“Vull agrair a la comunitat educativa del Cervantes el seu interès per donar suport a l’art urbà a Gandia. Aquesta legislatura serà constant l’arribada d’artistes de prestigi reconegut”, ha assegurat González, qui ha anunciat que s’està enllestit un web i díptics amb tota la informació de les 20 intervencions que s’han realitzat ja a la nostra ciutat.

Damian Concept destaca per la fusió entre mandales amb colors plans combinats amb el grafiti. “Som una parella artística i sentimental, que fusionem la tècnica d’Eli en la geometria i el mandala, amb la meua experiència com a escriptor de grafitis des de 2011 en aplicació de colors, tècniques 3D…”, ha comentat Luis. L’obra es diu “Constanza” i representa l’ànima de la dona, “emprant colors rosa pal, suau, dolç i delicat, combinats amb negres i grisos, les proves diàries que les dones hem de superar i traspassar. Els blancs són llocs i moments màgics de la nostra vida, xicotets instants que donen sentit a tot. A la part central hi és la mirada de la dona… Tot plegat configura aquest harmoniós mandala, ple d’esforç, amor, dolçor, superació…”. Eli espera que els vianants puguen contemplar-lo i realitzar-hi la seua pròpia interpretació d’un mandala únic, que pot emprar-se com a eina de meditació.

Finalment, Àngel ha anunciat que la pròxima intervenció del Serpis Urban Art Project serà d’Eleman, qui pintarà al Barranc de Borell. “A més d’altres artistes urbanes com Elisa Capdevila, la Nena Guapa… que anirem comunicant”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies